Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Customer
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Likes (Received)
    0

    Big Problem Patchguard

    Hi everybody,
    I have a big problem with the patchguard , i bought inuria css for 1 mount yesterday and after my account was activated i followed this thread : http://www.iniuria.us/forum/showthre...s-8-8.1-64-Bit

    And when i launch "first_1" and the "second_2" for the second there is some error message in the black windows not only operation succeful.

    And after when i reboot my computer and choose PatchGuard Disabled v4 i have a message error 0xc0000428 saying your pc must be repaired error with Windows/system32/osload.efi
    6 hours i spend on this problem and I can't find solutions

    help me please
    bye

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Likes (Received)
    0
    umm...... idk man try restarting it the comp or re download launch as admin make sure u store the hack/client on a usb drive.

  3. #3
    Customer
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Likes (Received)
    0
    i also maked this x1000 times ...

  4. #4
    Customer
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Likes (Received)
    0
    Can an admin help me please ? or can i be payback ? because i fell i will never get inuria

  5. #5
    ♛ inactive ♛ Moxxi's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5,135
    Likes (Received)
    14
    - UAC/DEP must be enabled!
    - Check your windows for updates and install all.
    - Disable Secure Boot, if available.

    How to disable secure boot:
    Disable "Secure Boot Control"
    You have to disable the "Secure Boot Control" in the BIOS settings. [Mainboard]
    Restart your computer and open the BIOS settings, search for "Security" and then you go to "Secure Boot Control" and disable it, then you can normally restart your computer.
    Best regards,
    moxxi
    => | no support | no hwid reset




  6. #6
    Customer
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Likes (Received)
    0
    still dont work ...

  7. #7
    Senior Member claptrap's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Germany
    Posts
    289
    Likes (Received)
    0
    We are testing a new loader at the moment. You will have access to it soon

    In the meantime please reinstall the patchguard again
    For support please open a new thread or join the Iniuria teamspeak 3.
    In urgent cases you can send me a PM.



    [02:24 PM] Moxxi.: ich fahr nacher noch tanken, werd auch einfach mal nachfragen ob ich mit csgo skins bezahlen kann?!
    [02:33 PM] takedown_iniuria: dafür müsstest du erstmal im ganzen an die tanke kommen bei deinen fahrkünsten



  8. #8
    Customer
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Likes (Received)
    0
    ok thank you but when ? because i have it only for 1 mounth , i will try again ok

  9. #9
    ♛ inactive ♛ Moxxi's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5,135
    Likes (Received)
    14
    Send me a PM with your teamviewer data!

    Best regards,
    moxxi
    => | no support | no hwid reset




  10. #10
    Customer
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    12
    Likes (Received)
    0
    Did anyone find a fix for this problem? I have the same problem

Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts