Closed Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member bquinlivan115's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    7
    Likes (Received)
    0

    Payment went through yesterday, Subscription still not activated

    Hi,

    I bought Iniuria a couple of days ago for 1 month like I have many times in the past, but this month my sub. wasn't automatically activated when I paid, which was a couple of days ago. I'm 100% sure that the payment went through, I checked both my bank and PayPal. I was wondering if someone could please look into this issue.

    Here's a screenshot of the payment, which went through: https://gyazo.com/526db73ec596dfadf9aebc5c351b8a70

    Thanks!

    Edit: Sorry about this post, I didn't see that you were supposed to message takedown (I just did), can someone please close this?
    Last edited by bquinlivan115; 07-10-2017 at 09:04 PM. Reason: Close thread please

  2. #2
    Customer
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    35
    Likes (Received)
    2
    Hopefully your issue is fixed

  3. #3
    Iniuria Staff Pure Hate's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Germany
    Posts
    7,361
    Likes (Received)
    247
    Your problem should be fixed.

    If you have further problems, just write me a private message.

    Thread closed.

    Best regards,
    Pure Hate
    If you need Support (German & English Support) -> Click

    If you need a HWID Reset -> Click

    Detected Matchmaking Features -> Click



Closed Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts