+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Customer
    Join Date
    Jul 2023
    Posts
    10
    Likes (Received)
    1

    Battlefield 1 injection problems

    Hello dear admin, I just purchased Battlefield 1 today. my progress bar keeps going at 1/5 looking for a game window, my game interface is not full screened, also turned off dx12 and tried vpn but nothing works. Is the ea client not supported?

  2. #2
    Customer
    Join Date
    Apr 2023
    Posts
    1
    Likes (Received)
    0
    I have a the same problem with cs2...

  3. #3
    Customer Aleksa's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    277
    Likes (Received)
    43
    Have you guys tried to load the client, start the platform(EA,Steam) and start the game, minimize the game and inject the game you want to inject.

  4. #4
    Customer
    Join Date
    Jul 2023
    Posts
    10
    Likes (Received)
    1
    Yes, I have been following this process for injections

  5. #5
    Death Star facility manager supersilverhaze's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Death Star 🌟
    Posts
    5,812
    Likes (Received)
    2106

  6. Likes Aleksa liked this post
  7. #6
    Customer Aleksa's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    277
    Likes (Received)
    43
    Quote Originally Posted by supersilverhaze View Post
    <3

    The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

  8. #7
    Customer
    Join Date
    Jul 2023
    Posts
    10
    Likes (Received)
    1
    Hi, I set it up this way and it's still stuck at 1/5

  9. #8
    Customer Aleksa's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    277
    Likes (Received)
    43
    Have you updated your drivers on your PC? Windows update etc?

  10. #9
    Death Star facility manager supersilverhaze's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Death Star 🌟
    Posts
    5,812
    Likes (Received)
    2106
    Go on discord and dm kraazor or me

  11. Likes Aleksa liked this post
  12. #10
    Customer
    Join Date
    Nov 2023
    Posts
    8
    Likes (Received)
    1
    CS2 can inject, but Battlefield 1 cannot.

    I found that there is an extra ™ symbol behind Battlefield 1. Could it be the symbol that caused the failure?

    Is it impossible to use cheats in Battlefield 1™? Did I buy it wrong? If it is wrong and I don’t use it to play the game, can I get a refund? I want to switch to Battlefield 5

    Last edited by CFcjdl; 12-07-2023 at 09:36 AM.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts